Najbolj vroč nov band z uradno izdajo: Masharik prisegajo na igranje v živo!

Masharik_Live Session at Lotos Music Studio_promo

Blejska zasedba Masharik prisega na igranje v živo, saj se s tem ustvarja popolnoma drugačna energija. Močnejša in pristnejša. Če muziko pospremi še ‘one shot’ video, posnet v istem momentu kot glasba, je to najbolj živa različica sebe, ki jo lahko Maša, Luka, Bojan in Jaka dajo poslušalcem. Sploh v časih, ko nam koncertov in žive glasbe že konkretno primanjkuje.

V tem duhu Masharik v svet pošiljajo živo izvedbo treh skladb, posnetih v šentjernejskem Lotos Music Studiu. Premierno si jo lahko ogledate danes, 15. 12., ob 19h na njihovem YouTube kanalu.

Prvo skladbo, Nazaj, ste lahko slišali in ob njej migali že na njihovih koncertih, za njo pa tempo umiri Send Me a Postcard, priredba zasedbe Shocking Blue, sicer v čisto drugačni, psihedelični preobleki. Za konec sledi čuteča in izpovedna skladba, Stran od oči, ki jo Maša in Luka odigrata sama.

‘Ko smo odkrili Lotos Music Studio, smo vedeli, da je to to! ‘Magic place’, kjer želimo posneti live session in zagotovo tudi ploščo. Slučajno je bil tam producent Žare Pak, ki je poštekal našo idejo in vajb ter se pridružil projektu. Mislim, da bi si za prvo snemanje težko zadali težjo nalogo – posneti session (skoraj) brez fušov in napak ter hkrati še dobro izgledat na videu, (smeh).  A smo zadovoljni, da smo se projekta lotili na tak način, saj imata ‘nepolikanost’ in ‘živost’ svoj čar. Vsaj za nas.’ – Maša

Pri projektu so sodelovali Žare Pak – producent, Bort Ross – lastnik studia ter Ažbe Toman – tonski tehnik zasedbe. Za video je poskrbela Fest ProdukcijaNejc Vurnik in Neža Potočnik.


Masharik lahko spremljate na:
IG: www.instagram.com/masharik_band/
FB: www.facebook.com/masharikband
YT: www.youtube.com/channel/UCZzcv9YHqGccHH980UJNzSw