Na voljo Guns N’ Roses fliper Not In This Lifetime

Na voljo novi Guns N' Roses fliper. (FOTO: Charles Acosta / Pinballphotos.com)
Na voljo novi Guns N' Roses fliper. (FOTO: Charles Acosta / Pinballphotos.com)

Guns N’ Roses so predstavili uradni fliper Not In This Lifetime.

Pri projektu sodeloval tudi Slash

Izdelalo ga je podjetje Jersey Jack Pinball, pri projektu pa je pomagal tudi legendarni kitarist Slash, ki je za projekt posnel nekaj novih kitarskih riffov. Fliper bo na voljo v treh različicah, začetna cena pa bo 6.750 ameriških dolarjev.

Slash je ob tem povedal: ‘Delo s podjetjem Jerseyj Jack na novem GN’R Notin This Lifetime fliperju je bila zelo lepa izkušnja. Fliperji Jerseyja Jacka so ena izmed najbolj edinstvenih in najlepših, ki so bili kdaj koli narejeni in počaščen sem, da sem lahko skupaj z njihovo brilijantno ekipo oblikoval enega najbolj izvirnih in vznemirljivih fliperjev, ki so jih kdaj koli izdelali.’

Osnovni model fliperja. (FOTO: Charles Acosta / Pinballphotos.com)
Osnovni model fliperja. (FOTO: Charles Acosta / Pinballphotos.com)

 

Igra je zasnovana na 21-ih skladbah Guns N’ Roses, vključuje pa tudi koncertni oder in premikajoče reflektorje. Poleg vsega vključuje tudi video posnetke s turneje Not In This Lifetime ter glasovne posnetke Axla Rosa, Slasha, Richarda Fortusa, Franka Ferrerja, Dizzyja Reeda ter napovedovalca MC Boba. V fliperju pa so tudi skulpture, vključno z vriskajočim Axlom ter ikoničnim Slashovim klobukom.

Poleg standardne izdaje pa je na voljo tudi v omejeni nakladi (5.000 kosov po ceni 9.500 ameriških dolarjev) ter zbirateljska naklada (500 kosov po ceni 12.500 ameriških dolarjev), ki ji bodo dodali še podpisano kartico s strani Axla,, Slasha ter Duffa. Fliper lahko kupite TUKAJ.