Na lepem prijazni se vračajo na sceno

Skupina Na lepem prijazni (FOTO: Facebook Na Lepem Prijazni)
Skupina Na lepem prijazni (FOTO: Facebook Na Lepem Prijazni)

Kultna zasedba Na lepem prijazni se vrača na odre z novim projektom ‘Srceder‘.

Melodramatsko pravljično grozljivko, pripoved o sodobni družbi v kateri sta edino vezivo denar in ljubezen, na prefinjen način, z liki iz navidezno drugega časa, prikazuje prepoznaven alternativno rockovski, mestoma funkovski in celo jazzovski, zvok zasedbe.

ž

 

Kmalu bodo imeli promocijski koncert

Koncert, ki se giblje med dramsko pevsko interpretacijo z Ludvikom Bagarijem v glavni vlogi in popolnoma klasičnim rock koncertom je namenjen ne nujno zgolj glasbenim sladokuscem.

Fantje bodo imeli promocijski koncert. (FOTO: Foto Marko Cotič Trojer)
Fantje bodo imeli promocijski koncert. (FOTO: Foto Marko Cotič Trojer)

Zgodba ustvarja vzdušje in sliko prepleteno z vešče odigrano glasbeno podlago in je posebno doživetje za prav vse, ki imajo radi malo drugačne predstave.

Koncert ob izidu novega albuma zasedbe, ki bo v petek, 17. novembra v klubu Soho ob 21. uri. Vstopnina na dogodek bo 10 eur, pri čemer bodo obiskovalci prejeli tudi album Srceder.

Med glasbo in literaturo se sprehajajo Ludvik Bagari kot frontmen, vokalist, interpret, Vojko Aleksić, kot edini član originalne postave zasedbe in njen kitarist z njima pa še Andjelko Knežević (spremljevalni vokal), Boštjan Franetič (kitara), Darko Hočevar (bas kitara), Luka Kuhar (bobni), Žiga Fabbro (saksofon, klaviature).