Na album skupine KoЯn bo treba počakati še vsaj leto

Skupina KoЯn
Skupina KoЯn

Oboževalci ameriške nu metal zasedbe KoЯn bodo morali vsaj še leto dni počakati na naslednika albuma ‘The Serenity Of Suffering‘ iz leta 2016, vsaj po besedah pevca Jonathana Davisa sodeč.

Jonathan Davis je izdal samostojni prvenec

Pred dnevi je namreč spregovoril v intervjuju za WhatCulture, kjer je na vprašanje, kako napreduje proces ustvarjanja novega albuma Davis dejal: ‘(Kitarista) Head in Munky sta napisala nekaj različnih stvari, delata na riffih in jih dajeta skupaj in katalogizirata vse. Kot skupina se bomo skupaj dobili julija in začeli bomo snovati ideje v studiu in delati na albumu. Da, vsekakor je v prihodnosti album v načrtu. Ko se vrnem iz samostojne turneje po Evropi, bom začel pisati besedila za stvari, ki sta jih že naredila. Nato bomo z delom nadaljevali do konca leta, zato upam, da ga bomo izdali najverjetneje prihodnje leto.’

Sicer pa bo skupina KoЯn praznovala 20. obletnico od izdaje tretjega albuma ‘Follow The Leader‘, proslavili pa jo bodo s tremi koncerti v Ameriki to poletje. Koncerti se bodo zgodili med 12. in 15. septembrom.

Medtem pa se bo Davis naslednji mesec mudil v Evropi, kjer bo imel kar nekaj koncertov, na katerih bo predstavil svoj samostojni prvenec ‘Black Labyrinth‘, ki je izšel 25. maja.

Skupina KoЯn pa naj bi za leto 2019 načrtovala tudi veliko turnejo, a podrobnosti in koncertni datumi za enkrat še niso znani.