Myles Kennedy pred izdajo ‘Year of The Tiger’

Myles Kennedy 9. marca predstavlja solo album. (foto: Barracudamusic.at)

 Frontman Alter Bridge, nepogrešljiv ob boku samemu Slashu, sodeloval je celo z Led Zeppelin.
Vse to je Myles Richard Kennedy, ki 1. aprila prihaja v dunajsko Areno.

Eden najboljših rock vokalistov zadnjih let je na pragu izpolnitve svoje dolgoletne želje, izdaje samostojnega albuma ‘Year of The Tiger‘. Uradna izdaja albuma je napovedana za jutri, 9. marca, pod okriljem Napalm Record.

It’s basically a concept record. It documents a period in my family’s life when my biological father passed away and essentially what happened after that; how my mother, brother, and I had to start over. We ended up leaving where we lived just outside of Boston and started a new life; that is what Year of the Tiger is all about.

je o intimni naravi svojega prihajajočega dela povedal Myles. ‘Year of The Tiger‘ je posplošeno njegova osebna izpoved o najtežjem obdobju svojega otroštva, ki ga je za vedno zaznamovalo. 1974, leto, ko je štel le pet let in ko je za vedno izgubil svojega očeta, je zanj in za njegovo družino za vedno ostalo leto tigra – leto borbe za materialno, predvsem pa notranjo stabilnost.

Svoje spomine je ujel in zavil v blues z elementi rocka, vse skupaj pa povezuje njegov nezgrešljiv čuten vokal.

Myles nam bo svojo dušo odkril tudi v neposredni bližini, v dunajski Areni, ponovno v organizaciji odličnih Barracudamusic. Tja se odpravljajo tudi naši ljubi Koncerti.net, in vljudno ste vabljeni, da se karavani pridružite.

Rezultat iskanja slik za myles kennedy year of the tiger

KDO: Myles Kennedy
KDAJ in KJE: 1. april 2018, Arena Wien

Vstopnice so na voljo na www.musicticket.at, www.oeticket.com ter prek sistema Eventim, v čakalno vrsto pa se lahko vpišete tudi pri Koncerti.net.