MUSE: V kinematografih koncertni film DRONES WORLD TOUR

Koncertni film bo predvajan v kinematografih po celem svetu le v četrtek, 12. julija.
Koncertni film bo predvajan v kinematografih po celem svetu le v četrtek, 12. julija.

Koncertni film ‘DRONES WORLD TOUR’ glasbene skupine MUSE ekskluzivno v Cineplexxu Kranj, Celje, Maribor in Koper samo 12. julija.Drones World Tour posneli v okviru več nastopov v letu 2016

Muse, svetovno znana, večkrat platinasta in nagrajena skupina, se je v letih 2015/16 podala na ambiciozno ‘Drones World Tour’ turnejo in igrala več kot 130 koncertov po celem svetu. Poznani so po prestavljanju mej odrske produkcije, na tej turneji skupina nastopa ‘v krogu’ sredi arene in tako z dizajnom in konfiguracijo odra oboževalcem nudi avdio/vizualno čutno izkušnjo v polnih 360 stopinjah.

Muse imajo vedno odlične koncerte.
Muse imajo vedno odlične koncerte.

Koncertni film bo predvajan v kinematografih po celem svetu le v četrtek, 12. julija. V Sloveniji ekskluzivno v Cineplexxu Kranj, Celje, Maribor in Koper. Vstopnice v prodaji od 4. julija!

‘Drones World Tour’ turnejo so posneli v okviru več nastopov v letu 2016 in bo predstavila najvplivnejše hite skupine Muse, kot so ‘Psycho’, ‘Madness’, ‘Uprising’, ‘Plug in Baby’, ‘Supermassive Black Hole’ in ‘Knights of Cydonia’. Film vsebuje posebne učinke, ki jih še niste videli, ki popolnoma dopolnjujejo visoko raven kreativne odrske produkcije, ki jo oboževalci skupine Muse pričakujejo ter tako zagotavljajo ultimativno avdio/vizualno čutno izkušnjo.

Poleg ekskluzivnega pogleda v notranjost skupine ter pogovorov o kreativnem konceptu šov vključuje avtonomne Drone, ki letijo preko občinstva, ogromne projektorje in zapletene, popolno izdelane LED laserske šove, ki ustvarijo otožen svet.