Mrle in Ivanka v skupnem projektu posnela video s hčerko Evo

Mr.Lee & IvaneSky sta glavno vlogo dodelila svoji hčerki Evi. (FOTO: oseni arhiv izvajalca)
Mr.Lee & IvaneSky sta glavno vlogo dodelila svoji hčerki Evi. (FOTO: oseni arhiv izvajalca)

S tovarne progresivnega art zvoka Mr.Lee & IvaneSky prihaja Seagull. Nastal je znotraj projekta ‘zvočni uplinjač” na Silbi, kot rezultat tišine nasproti frekvenci ‘Sailorja‘, ki ga sestavljajo posneti zvoki mesta Reke.

 

O videu ‘Seagull’

Videospot za ‘Seagull‘ so posneli na daljavo, glavno vlogo pa sta dodelila svoji hčerki Evi (8).

Sestavni del celotnega projekta ‘Sailor’ je poseben ‘zvočni uplinjač’, edinstveni projekt, ki s pomočjo zvoka slane vode ustvarja skulpture iz soli, v katerem glasba opravlja osrednjo misijo – materializiranje zvoka mesta. Zvočni uplinjač bodo 17. julija predstavili na videosteni pred stavbo Exportdrvo na Reki.

Videospot za ‘Seagull‘ je bil posnet v času karantene, preko Skype-a, brez prisotnosti fotografa in režiserja Romana Grozića, ki je celoten projekt ‘Sailor’, katerega del je ‘Seagull’, dvignil na visoko raven estetike.

‘Uporabili smo chroma key, neuspešno smo po celi hiši iskali zelene tkanine, rjuhe.. in na koncu ugotovili, da so stene v kopalnici zelene barve. Sedli smo na wc školjko in začeli snemati. Ves čas snemanja je Romano režiral preko drugega telefona, preko Skype-a. On je bil v Samoboru, mi v Veliki Gorici.’ – MRLE