MRFY: TOP MONT, CiLJ! ex Finale

MRFY (Foto: Aleš Žnidaršič)

30. maja v Gali Hali na Metelkovi bodo igrali eni in edini MRFY! Finale njihove turneje vas bo zagotovo pripeljal do vrhunca!

Leto 2018 je bilo za njih mogočno. Izdaja EP-ja, Dobar dan turneja, Izštekani, izdaja dolgometražne plošče Story s predstavitvijo na obletnici Kina Šiške, turneja s Siddharto in veliko ostalih nastopov doma in v tujini ter kar nekaj (singlov) videospotov.

Leto 2019 so pričeli s kratko koncertno pavzo kreativnosti. Nabrali so si novih idej, ki so jih pripravljeni deliti s slovensko publiko. Njihov šov bo poleg železnega repertoarja in vseh ostalih komadov iz plate zajemal tudi nekaj novosti. Originalov in priredb. Inštrumentala in vokala. V karavani se bodo poleg ustaljenih mačkov Žmigsa, Bajca, Terška in Sonicov znašli tudi vizualci, ki bodo poskrbeli za barvito koncertno izkušnjo.

Po singlih iz plate Story – “Umru zate”, “Omama”, “Tebe” in “Recall” je glasnik turneje videospot, narejen v kolaboraciji z Warehouse kolektivom, komad z naslovom “BBY”, ki je izšel konec meseca marca.

Fotografija osebe MRFY.
MRFY: turneja Top Mont (Foto: MRFY)