Mr.Lee & IvaneSky bosta (brezplačno) nastopila na festivalu Indigo

Mr.Lee & IvaneSky
Mr.Lee & IvaneSky

Mr.Lee & IvaneSky bosta v sredo, 5. septembra ob 20. uri nastopila na Trgu francoske revolucije v okviru festivala Indigo, festivala sodobnih idej. Vstop na dogodek je prost. Festival je nastal v produkciji Muzejev in galerij mesta Ljubljana ter Marsh Creative Production.

Nastop bo brezplačen

5. septembra bosta v Ljubljani nastopila brezpalčno. (FOTO: Dallas Records // Mr Lee & Ivanesky)
5. septembra bosta v Ljubljani nastopila brezpalčno. (FOTO: Dallas Records // Mr Lee & Ivanesky)

Mr.Lee & IvaneSky  je glasbeno-scenski projekt Damirja Martinovića in Ivanke Mazurkijević, ki priteguje predvsem tiste željne kvalitetne in izvirne glasbe. Duo Mr.Lee & IvaneSky, ki je najprej nosil ime Strukturne ptice in je prednik kasnejših inkarnacij Let2 oz. današnjega Let3 , se že vrsto let skupaj s spremljevalnimi glasbeniki (Vlado Simcich Vava, Dražen Baljak, Ivan Bojčić Bin) pojavlja tako na koncertnih kot gledaliških odrih ter v filmski produkciji. Njun album Colors so kritiki ocenili kot konceptualni album, ki se po kvaliteti lahko kosa z albumi na mednarodni glasbeni sceni. Glasba, ki jo ustvarjata Mr.Lee & IvaneSky, je nekonvencionalna in je najpogosteje uvrščena med alternativni pop.

Mojstra glasbene inovacije in kreativnosti – Mr. Lee & Ivanesky sta aprila letošnjega leta  v Berlinu premierno predstavila multimedijski umetniški projekt ‘Sailor‘, ki premika meje multimedijske umetnosti  ter bolj zahtevni publiki, ki je željna progresivnih vsebin nudi glasbeno poslastico vredno občudovanja.