Ministry januarja v studio

Skupina Ministry
Skupina Ministry

Vodja ameriške industrial metal zasedbe Ministry Al Jourgensen je te dni oboževalcem zagotovo polepšal življenje z izjavo, da se bo januarja zaprl v studio in začel z deli na novem studijskem albumu.

O načrtih skupine Ministry

Skupina Ministry je sicer trenutno na turneji po severni Ameriki, s katero bodo uradno zaključili 21. decembra v Los Angelesu, a kot kaže, ne potrebujejo dolgega počitka, saj se bodo že takoj prihodnje leto zaprli v studio in začeli s snemanjem naslednika ‘AmeriKKKant‘.

Al Jourgensen je ob tem za onsequence Of Sound dejal: ‘Ta turneja nekako zaključuje našo AmeriKKKant turnejo, nato pa se bomo nemudoma – od prvega dne novega leta – lotili snemanja novega Ministry ploščka.’

Dodal je še: ‘Studio imam v svoji hiši, ki je trenutno še v izdelavi, da bo vse pripravljeno za naslednje leto. Torej, ko se vrnem, se bomo lotili neposredno produkcije novega Ministry albuma, snemali pa bomo naslednje pol leta – zelo podobno, kot smo to storili za ‘The Land Of Rape And Honey‘.’

Hkrati pa je še poudaril, da ne ve koliko časa bo trajalo snemanje novega albuma, kajti medtem, bi se rad posvetil tudi stranskim projektom.