Mile Kekin te vabi, da postaneš bojevnik luči

Mile Kekin je izdal novo skladbo 'Ratnik svjetla'.
Mile Kekin je izdal novo skladbo 'Ratnik svjetla'.

Mile Kekin v svojem liku in delu prihaja kot pravi bojevnik luči. Gre za drugo skladbo z naslovom ‘Ratnik svjetla‘ s prihajajočega Kekinovega albuma, ki napoveduje vrnitev ostrega zvoka in strupeno angažiranih besedil.

O skladbi ‘Ratnik svjetla’

Ta nora triminutna črna komedija v režiji maestra Filca prikazuje Bojevnika luči v polnem delovnem zanosu. Če se torej hočete osvoboditi terorja zdravnikov in profesorjev in hočete postati pomemben faktor.

Bojevnik luči je prišel, da vam za smešno ceno enega klika naredi rentgensko slikanje oči, s katerim boste razkrinkali skrivne centre moči. Kajti zakaj bi bilI samo eden od milijona ljudi, ko pa ste lahko Bojevnik Luči in Božja metla. – MILE KEKIN

Bojevnik luči‘ bo dokazal, da so vsa dejstva lahko alternativna, medtem ko so laži vedno donosne. V časih, ko algoritmi, pa tudi mediji, dajejo enak prostor tako šarlatanom kot strokovnjakom, je vsak lahko karkoli, meja je samo domišljija’, na koncu sklene Kekin.

Nov album bo izšel spomladi, ko bo Mile odšel na turnejo s svojo novo petčlansko skupino. Napoveduje obsežen repertoar, ki bo vključeval pesmi iz vseh obdobij njegove tridesetletne kariere.