Metallica in Burton združili moči

Za Burton Metallica Skeleton Key Snowboard bo potrebno odšteti 600 dolarjev. (FOTO: Burton)
Za Burton Metallica Skeleton Key Snowboard bo potrebno odšteti 600 dolarjev. (FOTO: Burton)

Metallica je združila moči s podjetjem Burton, vodilnim svetovnim proizvajalcem desk na snegu, skupaj pa so ustvarili zbirko za oboževalce.

Od kape do snowboarda

Asortima vključuje majice, jakne, deske za sneg, kape, nahrbtnike, potovalne torbe na kolesih ter druge dodatke. Cena posameznih izdelkov pa se giba od 50 do 600 ameriških dolarjev. Za desko na snegu boste morali odšteti vrtoglavih 600 ameriških dolarjev. Vse izdelke si lahko ogledate in kupite TUKAJ.

Nastali so številni artikli.
Nastali so številni artikli.

Leta 1976 je Jake Burton Carpenter ustanovil podjetje Burton Snowboards, preostanek svojega življenja pa je posvetil deskanju na snegu. Od svoje ustanovitve je Burton igral ključno vlogo pri gojenju deskanja na snegu iz dvoriščnega hobija v šport svetovnega razreda z ustvarjanjem prodornih izdelkov in podporo ekipi vrhunskih deskarjev. Danes Burton oblikuje in izdeluje vodilne izdelke za deskanje na snegu. Burton je prvo svetovno podjetje za deskanje na snegu, ki je postalo certificirano podjetje B Corporation. Sedež Burtona je v zasebni lasti Donne Carpenter in je v Burlingtonu v Vermontu s sedeži v Avstriji, na Japonskem, v Avstraliji, Kanadi in na Kitajskem.