Matic Nareks Project predstavlja ‘Takoj se dava dol’

Foto: Matic Nareks Project, promo
Foto: Matic Nareks Project, promo

“Od Miklavža do Parkljev: Matic Nareks Project Poskrbi za Rock Eksplozijo s ‘Takoj se dava dol’ legendarne Pomaranče”

V tej miklavževi sezoni se je zgodil rockerski čudež, ki bo stresel vaše heavy metal srce! Pod imenom »Matic Nareks Project« so se združili štirje izjemni slovenski glasbeniki – Matic Nareks na vokalu, Tilen Hudrap na basu, Marko Soršak »Soki« za bobni in Klemen Čampa s kitaro.  Čeprav so ti glasbeniki bolj znani po svojih posameznih dosežkih na slovenski rock sceni, so se za ta projekt združili v posebni formaciji in stopili v čevlje parkljev ter posneli svežo priredbo legendarne pesmi “Takoj se dava dol” skupine Pomaranča. 

Zakaj? Ker bo skupina Pomaranča praznovala že svojih častitljivih 45 let, so se fantje odločili, da eni njihovi pesmi podarijo malce moderne rock magije in se ji s tem poklonijo. Ob Miu Popoviču, legendarnem avtorju in kitaristu Pomaranče, so fantje oživili zgodovino z novim videzom in zvokom. Da, pesem je zdaj bolj modna, a še vedno nosi tisto pravo hudomušnost in težke rokerske rife.

S tem glasbenim poklonom se ne spodobi le zaplesati s parklji, temveč z njimi rockati do zore. Skratka popoln heavy metal miklavžev paket za vse, ki imajo radi bolj na trdo. Torej, ne pozabite za miklavžev večer vtakniti slušalk in se prepustiti rockerski eksploziji – obljubljamo vam, da vam slušalk ne bo treba dajati dol iz užitka!