Marilyn Manson se je zgrudil na odru

Marilyn Manson je v težavah.
Marilyn Manson je v težavah.

Šok rocker Marilyn Manson je bil primoran v soboto skrajšati koncert v Teksasu, saj se je na odru zgrudil, kriva pa naj bi bila zastrupitev s hrano.

 

Kriva naj bi bila zastrupitev s hrano

The Houston Press poroča, da se je Marilyn Manson zastrupil s hrano. Med izvajanjem skladbe ‘Sweet Dreams (Are Made Of This)’ se je na odru namreč zrušil, kar pa so posneli s telefonom številni obiskovalci koncerta.

The Houston Press še poroča, da je Manson na oder stopil kasneje, kot je bilo načrtovano, če nekoliko kasneje pa je njegov manager odslovil tudi fotografe izpod odra, s pojasnilom, da se Manson ne počuti dobro in, da ne želi da bi ga kdo fotografiral. Poročajo pa tudi o tem, da se je Manson na trenutke vidno tresel, izvedba skladbe ‘Sweet Dreams (Are Made Of This)’ pa ga je očitno zdelala do konca.

Manson je trenutno na turneji ‘The Twins Of Evil: The Second Coming tour‘ skupaj z Robom Zombiem, na kateri skupno izvajata priredbo skladbe ‘Helter Skelter’.

Ker je bil Manson bolan pa je Rob Zombie množico pozval, naj pomagajo pri petju skladbe ‘Helter Skelter’, ki jo v originalu izvajajo The Beatles.

Zombi je med koncertom množico nagovoril z: ‘Moj dragi prijatelj Mr. Manson se počuti slabo. Najverjetneje je na avtobusu in se počuti slabo. Za naslednjo pesem potrebujem partnerja, pojte res zelo glasno, da se bo počutil boljše.’