Maja Založnik dokazala, da je njen vokal v vrhunski formi

Maja Založnik (FOTO: PLANET TV)

Maja Založnik se je že preizkusila v številnih pevskih talent šovih tako v Sloveniji kot v tujini – v Nemčiji je denimo proslavila svoj glas z visoko uvrstitvijo v oddaji X Factor. Pred kratkim pa je Maja na Planet TV v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki jo vodi Klemen Slakonja, uprizorila šov, kod ga pri nas še nismo videli – pokazala in znova je dokazala , da je nedvomno ena boljših vokalistk v Sloveniji! Pod masko radožive nune se je skrivala Maja. Zapela nam je skladbe ‘Together again’, ‘Caruso’, ‘Zombie’, ter ’99 Luft Balons’.

‘Za mano je super izkušnja, koncept oddaje je zelo zanimiv, vesela sem da sem sodelovala v prvi sezoni. Zelo mi je bilo zabavno, ker me niso ocenjevali, ampak so morali ugotoviti, kdo je pod masko. Na svoje nastope sem zelo ponosna, predstavila sem se v štirih različnih jezikih – v slovenskem, nemškem, angleškem in italijanskem. Dobila sem zelo lepe odzive in za mano je še ena čudovita izkušnja.’ – Maja Založnik

Maja Založnik nam je dokazala da premore vse. Vokal, karizmo in energijo.

Maja si je vzela sladko leto premora, saj je postala mamica. V kratkem bo Maja vsem ljubiteljem karizmatičnih vokalov predstavila čisto nov singel, ki bo izšel v slovenskem in angleškem jeziku. Sporočimo lahko le še to, da skladba nastaja v družbi nove ustvarjalne ekipe, ki ji Maja popolnoma zaupa, vemo pa le to, da so nam prve priče zaupale, da bo nova skladba zagotovo pobožala naše srce in dušo. Komaj čakamo!

Vsem medijem se zahvaljujemo za predvajanje skladbe, videospota in objavo novice. Za izjave in intervjuje, oziroma tudi kakršnekoli dodatne informacije, se prosim oglasite na spodnje kontakte.