Magnifico: veliki koncert na vrtu Loškega puba

Magnifico (FOTO: Marko Delbello Ocepek)
Magnifico (FOTO: Marko Delbello Ocepek)
Magnifico po velikem decembrskem koncertu v razprodanih Stožicah in nastopu v bližnjem Kranju, 26. aprila pred prvomajskimi prazniki prihaja v Škofjo Loko.

Magnifico je močno zaznamoval slovensko kulturo

Magnifico je v treh dekadah močno zaznamoval slovensko kulturo. Dal nam je 24000 poljubov, nam predstavil ‘Silvijo’, razbijal stereotipe, seznanil nas je s čefurji, pedri in ostalimi manjšinami, naučil nas je ‘Marš na Drino’ in nam podaril samo ljubezen. Ko je zapel ‘Hir aj kam hir aj go’, se mu je zgodil export-import. Zadnje čase ga videvajo v Tivoliju kjer se sprehaja s Cici in Mici.

Magnifico je na glasbeni sceni pustil močan pečat.
Magnifico je na glasbeni sceni pustil močan pečat.

V svoji karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume, imel preko 1000 koncertov doma in po svetu.Na vrtu Loškega puba, 26.4. 2018 ob 22.00 se nam obeta res prvovrstni koncertni spektakel slovitega Magnifica, ki je lanski božič docela napolnil Dvorano Stožice v Ljubljani, ko je bil koncert nekaj tednov prej povsem razprodan. Uživali boste v vseh največjih uspešnicah slovitega slovenskega avtorja, glasbenika in pevca Magnifica, ki nikoli ne razočara. Na koncertu bomo lahko zagotovo slišali skladbe kot so ‘In ko enkrat bom umrl’, ‘Silvia’, ‘Hir aj kaj hir aj go’, ‘Halo gospodična’, ‘Ljubljana-Portorož’, ‘Revolution is my Solution’, ‘Land of the Champions’ in številne druge uspešnice. Vstopnice so že na voljo na vseh eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji.

Magnifico je pevec, kavboj, balkanski kameleon. Njegov zaščitni znak je edinstvena zmes latina, reggaeja in surf rocka, s plesnimi ritmi in elementi balkanskega etno zvoka. S tremi prvimi albumi – ‘Od srca od srca’ (1993), ‘Gdo je čefur’ (1996) in ‘Sexy Boy’ (1999) – se je na Balkanu pozicioniral kot neskrajni skladatelj in glasbenik.

Kdaj? 26. april od 22:00 do 1:00
Kje? Loški Pub, Poljanska cesta 4, 4220 Skofja Loka
Vstopnice: 19,90 EUR