Magnifico po 25 letih ponovno z albumom ‘Od srca do srca’

Magnifico (FOTO: Marko Ocepek)
Magnifico (FOTO: Marko Ocepek)

Leta 1994 je pri založbi Helidon izšel album ‘Od srca do srca‘. Album je pred 25 leti naznanil začetek Magnificove samostojne kariere in ga kaj hitro postavil med vidnejše izvajalce na slovenski glasbeni sceni.

 

Tudi letos bo Magnifico grešil na sveto noč

Skladbe ‘24.000 poljubov’, ‘Zeleni Jure’, ‘Revolutuion is My Solution’ in ‘Pastirče mlado’ pa so še danes del železnega koncertnega repertoarja.

Letos, ko bo Magnifico že tretjič 25. decembra stopil na oder v Areni Stožice v Ljubljani, pa album dobiva osveženo zvočno podobo. Če je pred četrt stoletja album izšel na kaseti in zgoščenki, bo v novi eri za glasbene sladokusce na voljo tudi na vinilu, in sicer v omejeni nakladi.

‘Danes se mi zdi, da je album napisal nekdo drug. Pravzaprav se mi zdi, da če me ne bi ekipa opomnila na obletnico, si ne bi niti predstavljal, da je minilo že 25 let,’ pravi mojster žanra balkan-disko-schlager. Album pa je bil tudi odličen opomnik na nekatere skoraj spregledane skladbe iz Magnificove kariere, saj bodo mnoge od preslišanih skladb ponovno slišane ravno letos, 25. decembra, v Stožicah. ‘To bo najbolj seksi praznovanje božiča na svetu!’ – MAGNIFICO

Seznam skladb na albumu ‘Od srca do srca’:
STRAN A
1.   24000 POLJUBOV
2.   EMANUELLE
3.   LAMOUR TOUJOU
4.   REVOLUTION IS MY SOLUTION
5.   PREZGODAJ JE

STRAN B
1.   ZELENI JURE
2.   PASTIRČE MLADO
3.   DA PA ČANYNU SEDNU DOW
4.   DEVICI