Magnifico nadaljuje tradicijo – vstopnice za koncert 25.12. že v prodaji!

Magnifico (Foto: management)

Magnifico tudi letos ostaja zvest tradiciji in 25.12.2020 ob 20. uri pripravlja koncert na spletu, na lastni spletni televiziji Dom Svobode. »Ker ste doma, pridem jaz k vam. Pripravite si dobre zvočnike, dovolj velik ekran, dobro si založite domači bife in hladilnik, obutev in obleka pa naj bosta topla, udobna, primerna za v dnevno sobo,« pravi Magnifico.

Absolutni rekorder, ki že dobrih 16. let ohranja tradicijo božičnih koncertov in slovi po razprodanih Stožicah, tokrat pripravlja programsko drugačen koncert. Če je zadnja leta več kot 11-tisoč ljudi romalo v največjo dvorano v Ljubljani, plesalo in prepevalo na vsa grla, bosta tokrat prevevala domačnost in toplina.

Magnifico tudi letos ostaja zvest tradiciji in 25.12.2020 ob 20. uri pripravlja koncert na spletu, na lastni spletni televiziji Dom Svobode.

Koncert iz televizijskega studia Dom Svobode si bo mogoče ogledati na svetovnem spletu. Vstopnico, s katero prejmete tudi povezavo do posnetka nastopa, si lahko zagotovite le na spletni strani www.entrio.si. Posnetek koncerta bo kupcem na voljo 24 ur od uradnega začetka.

Magnificov zadnji singel Say No When You Gotta Say Yes še vedno odmeva po radijskih postajah v Sloveniji, beleži številne oglede in poslušanja na glasbenih platformah. Mala istoimenska vinilna plošča pa je že skoraj razprodana.

VSTOPNICE

Prve, najugodnejše vstopnice bodo na voljo v omejenih količinah, le do ponedeljka, 7. decembra, do polnoči. Nato bo cena vstopnice višja.

Povezava do nakupa: https://www.entrio.si/event/magnifico-tradicionalni-bozicni-koncert-8659