Magnifico ‘Cici Mici’ pripeljal v Kranj

Kranj, 23.3. 2019, Foto: Ksaver Šinkar

Magnifico. Glasbenik, umetnik, balkanski šarlatan, balkan-disko-šlager hitmejker. Avtor skladb, kot so 24000 poljubov, Hir Aj Kam Hir Aj Go, Pukni zoro, Tivoli, Cici Mici, Kuku Lele, Giv mi mani, Ubiču te, Halo gospodična, Ljubljana – Portorož, Silvija in mnogih, mnogih drugih uspešnic, je v soboto, 23. marca, prišel v Kranj, in sicer v dvorano Zlato Polje, kjer je občinstvu predstavil vse svoje največje hite, množico pa so ogrevali domačini Le Serpentine.

Hvala kranjski publiki. Bilo mi je v užitek in v čast,” je ob objavljeni fotografiji zapisal na družbenem omrežju. 

Glasbenik in umetnik brez dlake na jeziku, avtor mnogih uspešnic, ki nam gredo takoj v uho, pa tudi balkanski šarlatan ter šarmantni disko-šlager hitmejker – vse to velja za legendarnega Magnifica, ki bo v soboto, 23. marca, ob 21. uri nastopil na odru Športne dvorane na Zlatem polju.

V treh desetletjih glasbenega delovanja se je s skladbami, ki v sebi prepletajo balkanski etno melos, pop, rok, kantri ter še marsikaj, Magnifico vzpostavil kot glasbenik mednarodnega kalibra, čigar glasba riše svet brez mej. Pred nastopom v Kranju je dejal: “Gre za večje prizorišče naše turneje ter za pomemben koncert, ki po tradiciji sledi Stožicam. Vedno je osebni izziv igrati v centru gorenjske regije in na večer koncerta je v središču mojega zanimanja predvsem občinstvo, ki se prepusti naši glasbi.”