Lumberjack prestavili koncert v Kinu Šiška na oktober

Božično novoletni žur, 21.12.2019 (Foto: Aleš Žnidaršič)

Skupina Lumberjack se je odločila počakati s koncertom v Kinu Šiška, ki ga bodo pospremili z izdajo svojega drugega studijskega albuma. 

Fantje so ob objavi zapisali:

Dragi naši, o tem je težko pisati, zato smo raje posneli video. Včasih se žal ne izzide tako kot bi si želeli. Zaradi nepredvidenih okoliščin smo bili žal primorani prestaviti naš veliki koncert Predstavitev 2. albuma |Lumberjack @Kino Šiška na jesenski termin, in sicer na četrtek, 8. oktober 2020.”

Že kupljene vstopnice ostanejo veljavne, preostale ostajajo v prodaji (vstopnice ostatajo po ceni 8 € in sicer do 1. 9. 2020 kupiš jih lahko tukaj http://bit.ly/2S4QPzw).

Hvala, da razumete in se vidimo 8. 10. v Kinu Šiška!

POMEMBNO OBVESTILO!

[⚠️POMEMBNO OBVESTILO⚠️]Dragi naši, o tem je težko pisati, zato smo raje posneli video. Včasih se žal ne izzide tako kot bi si želeli. Zaradi nepredvidenih okoliščin smo bili žal primorani prestaviti naš veliki koncert Predstavitev 2. albuma |Lumberjack @Kino Šiška na jesenski termin, in sicer na četrtek, 8. oktober 2020. Že kupljene vstopnice ostanejo veljavne, preostale ostajajo v prodaji (vstopnice ostatajo po ceni 8 € in sicer do 1. 9. 2020 kupiš jih lahko tukaj http://bit.ly/2S4QPzw).Hvala, da razumete in se vidimo 8. 10. v Kinu Šiška!🤘Do naslednjič,vaši Lumberjack 💜

Objavil/a Lumberjack dne Petek, 31. januar 2020