Lumberjack konec marca v trzinski Bazi

Lumberjack (Foto: Facebook profil)

Konec marca, točno 29.3. ob 21h bodo v lokalu Zip Baza v Trzinu nastopili mladi rokerji Lumberjack. Na koncertu bodo predstavili tudi čisto svežo skladbo ‘Lepote dna’.

Fantje so na družbenem omrežju zapisali: “Veste kaj ugotavljamo, skozi vse koncerte resnično spoznavamo Slovenijo. Veliko bolj, kot smo jo v šolskih klopeh. In res smo srečni, da nam tudi vi s svojo podporo to omogočate. Konec marca pa le pridite nazdravit na vse prepotovane kilometre. Mladi, vseeno hodte v šolo.” 

PNa EMI so predstavili tudi novo skladbo ‘Lepote dna‘. Pesem so premierno predstavili na letošnji Emi, na radijskih postajah in spletnih platformah pa jo boste lahko ujeli v naslednjih dneh.

O skladbi ‘Lepote dna’

Gre za popolnoma svež izdelek in ni del debitantskega albuma ‘Brez nadzora, brez morale‘, ki ga skupina uspešno predstavlja po Sloveniji od lanskega oktobra.

Pevec in avtor besedila Rok Ahačevčič je o skladbi povedal: ‘Komad je odraz našega trenutnega počutja, četudi je bil narejen za Emo, ni nič manj pristen. Bistveno, kar smo želeli povedati, je, da tudi, če si kdaj na dnu, obstaja le še pot navzgor.’

Mladi glasbeniki prekipevajo od ustvarjalne energije in se na svoji rock’n’roll poti še nimajo namena ustaviti.