Letos naj bi izšel nov Beavis and Butt-Head film

Letos naj bi izšel nov Beavis and Butt-Head film
Beavis in Butt-Head - foto: MTV

Mike Judge, ustvarjalec ikonične risane oddaje Beavis and Butt-Head, je potrdil nekaj odličnih novic, ki postavljajo leto 2022 v še boljši položaj – letos bo izšel nov film o Beavisu in Butt-Headu. Judge je pred kratkim razkril nekaj novih skic dvojca, za katerega se zdi, da sta v srednjih letih.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o oživitvi Beavisa in Butt-Heada, tako glede epizodnega programa kot celovečernega filma. Poleti 2020 se je govorilo, da naj bi deveta in 10. sezona prišla na Comedy Central, kjer bi bila neumna najstnika, ki ljubita metal glasbo, postaviljena v sodoben, tako imenovani svet “Z generacije”.

Medtem, ko so novice na tem področju zastale, je Paramount+ lani izdal video napovednik, ki je potrdila nov Beavis in Butt-Head film, ki bo tako nadaljevanje filma Beavis in Butt-Head Do America iz leta 1996.

Judge je na svojem Twitter računu objavil: “Beavis in Butt-Head se bosta letos vrnila s popolnoma novim filmom in več na Paramount+. Točnega datuma še ni, a bosta kmalu. Potrebujeta nekaj časa, da se vrneta nazaj v formo.”

Objavo spremljalata dve črno-beli skica, ki nakazujeta, da sta se zvezdnika filma starale v realnem času od svoje pojave v 90. letih. Predvsem odsotna sta bila logotipa AC/DC in Metallica, ki sta pred leti krasila njuna oblačila.