Let 3 so se teleportirali proti Liverpoolu

Let 3 so se teleportirali v Liverpool. (FOTO: Mirjana Šarić)
Let 3 so se teleportirali v Liverpool. (FOTO: Mirjana Šarić)

S spektakularno izvedbo so se reški Let 3 teleportirali proti Liverpoolu. Teleportacija se je zgodila v četrtek, 27. aprila ob 21. uri iz kastavske Crekvine, za dolgo pot do Anglije so se pripravljali z meditacijo in konzumacijo zeljnice.Skladba slovenskega izvajalca v eni od najbolj uspešnih videoiger vseh časov.

Teleportacija uspela

Pred množico zbranih oboževalcev skupaj s Klapo Luka v svečani izvedbi evrovizijskega hita ‘Mama ŠČ!‘ v a capella obliki, so Let 3 na odru najprej iz zadnjic izstrelili čepe, potem pa je Prlja povedal, da so pripravljeni za teleportiranje.

Pred teleportacijo se mora organizem dobro prečistiti z zeljnico, to je iztisnjena voda iz kislega zelja, kar smo seveda tudi storili. Fantje so veliko meditirali, publika pa nas mora napolniti z energijo, da se čim bolje ozemljimo. – Damir Martinović Mrle

Pred nekaj sto oboževalci, ki so bili prisotni na tem spektakularnem dogodku, kakršnega se vidi enkrat na tisoč let, so se Let 3 z zlatim traktorjem odpravili na pot proti Liverpoolu, teleportacijo je spremljal še vzlet belih golobic in gromozanski aplavz vseh zbranih.

Klapa Luka je nato izvedla pesem ‘Ero s onoga svijeta’, po izvedbi pa se je oglasil Damir Martinović Mrle iz sveta, kjer je vse lepo in mehko, ni policije, ni vojske, ni vojne, vsi se imajo radi in veliko je seksa.

Teleportacija je uspela. Bodo tudi zmagovalci Eurosonga? (FOTO: Mirjana Šarić)
Teleportacija je uspela. Bodo tudi zmagovalci Eurosonga? (FOTO: Mirjana Šarić)

‘Ni ničesar grdega, same lepe stvari, ni cenzure, vse se da, ni navijačev in nihče ne krade otrok’ je izjavil Mrle.

Trenutno se ‘Mama ŠČ!’ poje tudi v metaversu, kmalu pa se bodo preko družbenih omrežij s potovanja do cilja – MS bank Arena Liverpool oglasili Let 3, ki bodo letos predstavljali Hrvaško na izboru za najboljšo pesem Evrope.

Podrobnejši opis poti je objavljen na družbenih omrežjih benda.

Poleg koncertov v Ljubljani, Beogradu in Zagrebu, bodo Let 3 nastopili tudi v kastavski Crekvini, in sicer 15.7., prav na rojstni dan Damirja Martinovića Mrleta. Takrat se bo skupina tudi reteleportirala na lokacijo, iz katere so se odpravili v drugo dimenzijo.