Let 3 moči združili z legendarno Alko Vuico

Mrle, Alka Vuica in Prle. (FOTO: GORAN BEROVIĆ)
Mrle, Alka Vuica in Prle. (FOTO: GORAN BEROVIĆ)

Let 3 izid novega albuma priredb njihovih največjih uspešnic najavljajo z več sodelovanji z znanimi imeni, tokrat z edinstveno Alko Vuico, ki je odpela priredbo pesmi ‘Drama‘, eno od največjih uspešnic skupine Let 3, ki je izšla na albumu ‘Jedina‘, ki bo kmalu praznoval 22. letnico.

Let 3 najavljajo več odmevnih sodelovanj z znanimi imeni

Bila sem počaščena, ko so me Let3 povabili k sodelovanju, saj so zame od nekdaj kultni band. So multimedijski umetniki, ki jih cenim in spoštujem. Pesem zagotovo nosi sporočilo, refren pa se ti zagrize v spomin. Neverjetno se mi zdi, da smo glasbo posneli še med pandemijo, videospot pa je bil gotov ravno včeraj, ko je Rusija napadla Ukrajino! Vsekakor verjamem, da so umetniki znanilci sodobnega časa, umetniki so tisti, ki čutijo svet okoli sebe. – ALKA VUICA

Ta videospot je nastal dobesedno par dni pred začetkom te grozne situacije, vojne v Ukrajini. Na nek način smo mi vsi to na žalost pričakovali, kritizirali smo tudi vse kar se je dogajalo pred napadom. Pogovor ob veliki ovalni mizi, ki sta ga imela Putin in Macron nas je prizadel. V tem videospotu smo želeli poustvariti ta prizor. Na žalost, vojna se je vseeno začela. Upali smo, da bo ostalo samo na napovedih, pri grožnjah. Zdaj pa se zdi, kot da smo s tem videospotom napovedali to grozoto, ki se danes dogaja. – MRLE (Let 3)

Let 3 izid novega albuma priredb njihovih največjih uspešnic najavljajo z več odmevnimi sodelovanji z znanimi imeni, – med njimi je, npr. skladba ‘Sam u vodi‘, ki so ga posneli s Terezo Kesovijo, ‘Izgubljeni‘, ki je nastal v sodelovanju s TBF, nedavno pa so izdali še eno sodelovanje s TBF, ki je hkrati priredba TBF pesmi ‘Malo san Maka’ ter Let 3 pesmi ‘Glavonovo’ – nastal je hibrid obeh pesmi, še ena nora pogruntavščina iz Let 3 laboratorija in imenuje se LET 3 & TBF – GLAVANOVO / MALO SAN MAKA! Z singlom najavljajo tudi kar dve antiValentinovi žurki – 4. marca 2022 v Zagrebu (Bočarski dom) in pa prvič letos, 19. marca 2022 na Reki (Hala ExpoDrvo).