KVŠ: Europ’Raid // Lumberjack

KVŠ: Europ'Raid // Lumberjack

!POZOR!
Dobri ljudje, zaradi nepričakovanih okoliščin se Klub vrhniških študentov in skupina Joker Out opravičujemo, ker slednji ne bodo nastopili na koncertu. Namesto njih vam bo prečudovit poletni večer razvnela skupina petih fantov, ki obljubljajo nepozabno slovensko-francosko noč.
Torej z vami v sredo – mlada rock skupina Lumberjack!

Kljub temu, da se koncert prične ob 21. uri, bomo tokrat vrata in šank za vas odprli že ob 20. uri, da se boste lahko podružili z našimi francoskimi gosti, udeleženci Europ’Raida. Več o Europ’Raidu, pa si lahko preberete spodaj.

Se vidimo!

Europ’Raid 2019 obsega 260 avtomobilov, 750 udeležencev, 10000 prevoženih kilometrov, 20 držav – vse to v 23 dneh. Je največji dogodek tipa “raid”, ki je letos že šesti po vrsti. Gre za expedicijo dobrodelne narave, saj vsako leto v teh triindvajsetih dneh, vsaka ekipa treh posameznikov v svojem Peugeot-u 205 prepelje 100 kilogramov potrebščin za tiste, ki te najbolj potrebujejo. Namen te ekspedicije je hvale vreden in zato si Klub vrhniških študentov prizadeva, da jim letos pripravi nepozabno nočitev na Vrhniki.