Kurzschluss LIVE! napoveduje koncert Hamo & Tribute 2 Love z gosti

Hamo & Tribute 2 Love (Foto: Marko Alpner)
Kurzschluss 20. december posveča lubezenski liriki. Dirigenti večera Hamo & Tribute 2 Love bodo medse izjemoma povabili tudi goste. Poleg glasbe z zadnjega albuma 3P in uspešnic, kot so Vreme za lubezen, Rožice, Gospa Magister, Greva še mal dlje in zadnjega hita, ki je nastal v sodelovanju z Rudijem Bučarjem, Dolgo nisva pila, zasedba napoveduje še razkritje skladb s prihajajoče plošče. Omejeno število vstopnic po ceni 10 evrov že na prodajnih mestih Eventim.

S koncertom skupine Hamo & Tribute 2 Love bo Kurzschluss otvoril decembrsko edicijo glasbenih večerov, ki bo trajala vse do božičnega večera. 20. december posveča večnim romantikom, zlomljenim srcem in iskrenim zaljubljencem, ki se jih dotaknejo bluzovske, soulovske in rockerske melodije.

Matevž Hamo Šalehar (pevec, kitarist in spiritus agens skupine), Martin Janežič Buco (bobni, tolkala), Denis Horvat Duki (klaviature), Peter Dekleva (kitara) in Uroš Škerl Kramberger Hipi (bas kitara) so glasbena zasedba Hamo & Tribute 2 Love, ki zadnjih 12 let navdušuje s pristnim prvinskim zvokom in poetičnimi avtorskimi besedili. Od leta 2006, ko je bila skupina ustanovljena, so tako v vinilnih kot digitalnih različicah izdali tri albume. Ploščo 3P leta 2017, Pol/Pol S leta 2015, prvo naslovljeno “2″ pa aprila 2013.

Prepoznani so po uspešnicah, kot so Vreme za lubezen, Gospa Magister, Greva še mal dlje, Dejva bit čist bliz, Rožice, in zadnjem hitu, Dolgo nisva pila feat. Rudi Bučar. Njihove lubezenske zgodbe s čutno pripovedjo in prepoznavnim žametnim vokalom občinstvu podaja Matevž Hamo Šalehar.

“Dan pred začetkom zime v samo jedro bežigrajske delte prihaja lubezen. S seboj bomo imeli polna srca presenečenj, morda celo presenečene goste in kar najbolj zgoščeno lubezen. Pričakujemo vse, ki so zaljubljeni, vse, ki to še niso, in vse, ki sploh ne verjamejo v lubezen. Obljubljamo dober trip, verjamemo da bodo preskakovale iskre in napovedujemo kratek stik,” je o prihajajočem koncertu povedal priljubljeni pevec Hamo.

Zasedba Hamo & Tribute 2 Love ne sodeluje pogosto z gosti, za Kurzschluss pa bodo naredili izjemo. Omejeno število vstopnice po najnižji ceni že na prodajnih mestih Eventim.