Koncert: Zmelkoow z gosti Fire Skulls prihajajo v Škofjo Loko

Loški pub praznuje 20 let in ob tem vabi na serijo koncertnih dogodkov! 

Zmelkoow že dobrega četrt stoletja kontinuirano in vztrajno tresejo slovensko glasbeno sceno. V tem času so izdali 9 CD-jev, nekaj vinilov in kaset pa tudi par izdaj na precej bizarnih nosilcih zvoka. Posneli so nekaj najbolj odbitih video-spotov in nanizali vrsto uspešnic, kot so: Čau sonček, Bit (Smisel življenja …), Poredni gosti, YO!, Ko pogledam to nebo, Sentiš – navadni, Klub ljudi z resnimi težavami (Problemi so, problemi bojo …), Zlata ribica, Gravitacija (Več kot spijemo …) itd.

Čeprav jih organizatorji pogosto umeščajo med zabavljaške skupine, so tako oni kot njihovi teksti pogosto zelo angažirani, provokativni in izpovedni. Zmelkoow ves čas mojstrsko krmarijo med (samo)ironično kritiko sodobnega sveta, eksistencialnimi vprašanji, glorifikacijo bizarnosti in norim veseljaštvom. Vse to počnejo na zelo svojstven, inteligenten, neponovljiv, iskren način. Skratka čaka nas klasična doza smeha, energije in žura.

Fire Skulls je skupina štirih škofjeloških najstnikov s povprečno starostjo (manj kot) trinajst let, ki preigrava skladbe rokovskih velikanov (AC/DC, Guns N’ Roses, Nirvana …), doda pa tudi vse več avtorskih izdelkov.


Vstopnice so že na voljo v Loškem pubu‼
– 7€ (predprodaja)
– 10€ (redna cena)
– 10€ (predprodaja dvojna vstopnica)