Koncert Lusterdam + predskupina M8s // ZIP Baza, Trzin

Skupina Lusterdam (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina Lusterdam (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Lusterdam se bodo konec novembra zglasili v Zip Baza Trzin. Čaka nas fantastičen rock večer!

Lusterdam so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Čeprav so skupaj le kratek čas, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki (in filmarji): gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in priznani režiser Ven Jemeršić (bas). Štiričlanska zasedba je na valu vročičnega hajpa tik pred tem, da se uveljavi kot ena od tistih nepozabnih glasbenih izkušenj.

Lusterdam so v letu in pol, odkar so se iz garaže preselili v naročje javnosti, predstavili 5 skladb iz prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’. Aktualna ‘Bele miši’ bo hkrati tudi zadnja, saj Lusterdam v prihodnjem letu obračajo nov list – predstavili bodo nove skladbe, ki že zorijo tudi na številnih koncertih zasedbe. Tekom leta so nastopali po klubih, poleti na festivalih in še nadaljujejo. 29. novembra v vseh svoji slavi in blišču na odru koncertnega prizorišča v Trzinu.

Predskupina M8s

M8s je mladi rock band. Skupino sestavljajo vokalist in basist Alex Štojs, kitarist Blaž Grünfeld, kitarist Klemen Per in bobnar Jan Grošelj. V tej postavi igrajo od leta 2018. Igrajo avtorsko glasbo in tudi nekaj coverjev.

Kdaj? 29. november

Kje? Zip Baza Trzin

Vstopnice? Prost vstop