Koncert: God and Monkey + SickBreed

SickBreed (Foto: Management skupine)

V razvojnem laboratoriju Klub Gromka so tokrat zmešali vse od electra, indie-ja do trših stonersko-grungerskih elementov. Če bo na Gromkinem odru kaj eksplodiralo, se pridi prepričat 7.3., ko gostijo SickBreed (grunge / stoner, Ljubljana)

Trojec, ki zna poleg severnobalkanskonaradnozabavnih vzorcev, v svoje avtorske stvaritve vnesti tudi konkretno dozo jeze in udarnih riffov.

V besedilih preizprašujejo vedno bolj restriktiven sistem v katerem živimo ter odtujenost v družbi. Mladci so nase opozorili z odličnim EP-jem The Joy in Deception iz lanskega julija, definitivno pa niso še povedali vsega!

https://sickbreed.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/SickBreedband/

God & Monkey
(electro / indie rock, Budimpešta)

Trio s sedežem v prestolnici Madžarske, je bil ustanovljen avgusta 2012 in aktivno deluje od leta 2016. Fantje spretno radirajo meje med glasbenimi zvrsti kot so: punk, techno, house, indie, surf, garage in psihedelični rock. Eksperimentirajo z različnimi zvoki in skušajo najti svojstven način izražanja.

Njihov prvenec EP je izšel marca 2017 in nosi naslov 5 popular classics EP. Po tej izdaji so nanizali še dva EP-ja in več glasbenih videospotov. Za letošnje leto pa napovedujejo izzid prvega LP-ja. Njihovi koncerti so bojda udarno-obskurno-preznojeni!

https://godandmonkey.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/godandmonkey/