Koala Voice že čez nekaj dni v Trainstationu v Kranju

23. februarja bodo nastopili v Trainstationu v Kranju.
23. februarja bodo nastopili v Trainstationu v Kranju.

Od njihovega prvenca so minila tri leta, zdaj pa se štiričlanska indie rock skupina Koala Voice znova vrača, in to na vrhuncu svoje moči. Sveži in mladostni kot še nikoli prej, so Zasavci pripravljeni na predstavitev novega albuma, s katerim so na slovenski glasbeni sceni napovedali nove smernice.

 

Svojo pot nadaljujejo uspešno z drugim albumom

Skupina Koala Voice. (Foto: Jaka Birsa)
Skupina Koala Voice. (Foto: Jaka Birsa)

To je njihov čas, poln energije in disco pop ritmov. Včasih zajadrajo celo v reagge, a vedno najdejo pot nazaj do svojih korenin, ki so jim med drugim priborile nastop na srbskem Exitu, moskovskem Wildi Mintu, hamburškem Reeperbahnu ter domačih festivalih MENT, Rock Otočec in Teden mladih. Da armade zvestih poslušalcev, ki skupaj z razgretim bendom venomer poskrbijo za omotično koncertno izkušnjo, sploh ne omenjamo!

Po uspešnem izdanem albumu ‘Kangaroo’s a Neighbour‘ niso dolgo počivali in že imamo tukaj ‘Wolkenfabrik‘! Zvočno sestavljen iz desetih skladb, so album, ki ga je produciral Danton Supple, uradno izdali konec lanskega leta. Nastavili so ogledalo korakom, ki so jih naredili od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave in Groningena ter nastopili pred Pixies v ljubljanskih Križankah.

Raziskovanje snovi, iz katere so narejeni oblaki, se nadaljuje v Kranju. In kaj pričakovati? ‘Wolkenfabrik’ ima več pomenov. Predvsem bomo zidali gradove v oblakih, iz oblakov. Določeni aspekti glasbenega sveta nam dajo kdaj občutek, da vse poteka po tekočem traku. Fabrika. Industrija brez emocij. To pa se ne bi smelo zgoditi! Glasba preprosto ne bi smela biti industrijska, prvi korak proti temu pa lahko storimo skupaj že ta petek, 23. februarja na Trainstationu v Kranju!