Koala Voice v Kranju

Skupina Koala Voice (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina Koala Voice (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

V sredo, 7.7.2021, v Trainstation Subart prihajajo Koala Voice.

Koala Voice bodo predstavili nov studijski album

Ta slovenski četverec je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi.

Po prvencu ‘Kangaroo’s a neighbour‘ (2014), ki ga je nasledil ‘Wolkenfabrik‘ (2017), so leta 2018 izdali digitalni akustični album ‘Koala Voice: Izštekani‘. Temu je sledil nonšalantni ‘Woo Horsie‘, kjer so nam Koala Voice postregli z njihovim nesramno popoidnim hitom ‘Ker tu je vse tako lepo‘.

Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit in Inmusic.

V zadnjem letu so se posvetili snemanju in ustvarjanju njihovega 4. studijskega albuma. ‘Plato‘, ki jo lahko v celoti slišimo od 25. junija, so napovedali že z singli ‘Vertigo‘, ‘Vukovi‘ in ‘Spaghettification‘.

Za obisk javnih prireditev so še vedno potrebni PCT pogiji.