Ko metal sreča pop, nastane ena velika zmešnjava…

Ko metal sreča pop, nastane ena velika zmešnjava...

Ste se že kdaj vprašali kako bi kakšen pop hit zvenel v trši rock ali metal verziji? Ali pa ste se mogoče zgražali kako je kakšen pop zvezdnik s svojo predelavo uničil kakšno rock ali metal klasiko?

Kaj pa, če se dve skladbi, ena rock ali metal in druga pop, združita v eno skupno pesem? To si verjetno bolj težko predstavljamo, vendar… Današnja tehnika omogoča marsikaj. In če ima človek nekaj preveč časa, se lahko naprimer v pesmi združijo Slayer in Prince? Ali pa Slipknot in Spice girls? Mogoče Ozzy in Beach Boys?

Se še spomnite, ko je Rihanna nosila majico od Metallice in dobila vprašanje, da naj našteje 3 skladbe od Metallice? Odgovor je bil seveda v stilu naše vlade – veliko besed in nič povedanega… Vendar, kaj pa, če bi Rihanna zapela skupaj z Hetfieldom?

Na spletu je raznih predelav, obdelav, miksov in vsega podobnega mogoče najti ogromno. Nekaj obdelav vam predstavljamo spodaj. Mogoče vam bo katera celo všeč…

Slayer + Prince = Crazy Black Magic

Metallica + Rihanna = That Which I Desire

Ozzy Osbourne + Beach Boys = Mama I’m Fun, Fun, Fun

Spliknot + Spice Girls = If You Wanna Breathe My Sulfur

Disturbed + Stevie Wonder = Wish of Confusion

Foo Fighters + Rick James = Freaktender

Ste mogoče za najbolj grozno “povezavo”? Ste pripravljeni tvegati? Imate jajca za poslušanje? Ste vsakič odgovorili z DA? V redu, bili ste opozorjeni…

Tool + Đastin Biber = Love Your Parabola

Za konec pa še nekaj, da si spočijete ušesa od prejšnjega mashupa… Kaj pravite na Van Halen s kančkom Metallice? Precej boljša kombinacija, mar ne?

Van Halen + Metallica = Enter Panama