KluBar: TRISSKUPIN ali trije bendi se predstavijo!

V KluBar 1. februarja prihaja skupine CRAZY NEIGHBOURS, MONSUN in COSMO DAIVAT.

Vstopnina je simbolična! Za 3 skupine, za 3 ure žive raznolike glasbe, plačate le 3 EUR. Vstopnina je v celoti namenjena bendom. Vstopnice lahko kupite tudi v predprodaji po isti ceni.

CRAZY NEIGHBOURS,
rock band, v ospredju z glasilkami kraljuje Brigita, ki s svojo igrivostjo in mogočnim vokalom predaja sporočila benda poslušalcem. Na kitari vihti trzalico Aleš, ki s svojimi solističnimi sposobnostmi izpopolnjuje melodični del benda. Njegova kitarska podpora in povezava z metronomom v ritem sekciji je Jan, najmlajši član. Rok pokriva nizek spekter frekvenc in skrbi za resnost in profesionalizem v bendu. V ozadju pa zvesto dirigira in poveljuje Pire, včasih nekoliko zmeden a vedno iznajdljiv.

MONSUN,
škofjeloška skupina je nastala kot plod sodelovanja članov v različnih rockovskih zasedbah na prelomu tisočletja, najmočneje pa so se sprva povezali v akustični zasedbi Candle With Hair v skorajda današnji obliki. V letu 2013 se je iz želje po ustvarjanju avtorske glasbe in še danes naraščajoče izpovedne energije razvil projekt Monsun, ki je našel svoj značilni zvok, rezultat pa je fuzija rock, indie, grunge in alternativnih prvin.

COSMO DAIVAT,
Aleš Hrastnik – bobni, Edin Bišcic – kitara, Damjan Šaršanski – vokal, Matej Krč – kitara, Uroš Dobčnik – bas. Smo peterica, ki igra, da uživa in ki ustvarja, da pove. Brez sentimentalne navezanosti na glasbene klasifikacije in določanje zvrsti.
Začetki segajo v leto 2011, do letošnjega leta so izdali dva EP-ja in dva studijska albuma, angleškega »I am Co.Da« (2016, samozaložba) ter slovenskega »Svobodi vdan« (2018, Dallas Records). Oktobra pa je izšel drugi singel »Soncu kradem zvezde«, ki nadaljuje zastavljen pohod po radijskih postajah po Sloveniji.
____________________________________________________________________
Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 22h nastopi skupina CRAZY NEIGHBOURS in nastopa do 22:50, TOČNO ob 23:00 začnejo MONSUN in nastopajo do 23:50, točno ob 00:00 nastopi skupina COSMO DAIVAT in nastopa do 1:00. Torej bodite točni…

Prodajno mesto vstopnic: lokal KluBar.