Klon kmalu z glasbenim filmom

Skupina Klon (FOTO: Rok Šuster)
Skupina Klon (FOTO: Rok Šuster)

Zakaj sploh v takih časih takšen projekt?

Koncertov res da ni, a ideje se kopičijo! Res radi igramo. Svet še vedno vrti in vrti se naprej, ne nazaj! Potrebno se je kritično izražati, opozarjati na družbene probleme in napake brez strahu pred posledicami. In najpomembnejše, zato ker se DA. Kljub različnim političnim, verskim, filozofskim prepričanjem, smo še vedno sposobni sodelovati in se pogovarjati na kulturni ravni. Ni preprosto ampak se DA!

Za skupino Klon so stotine ur tuhtanja, priprav, snemanja, miksanja, montaže in ostale post produkcije. Pri produkciji so se zanesli na lastno znanje in izkušnje, se povezali z lokalnimi partnerji in lokalnimi organizacijami. Rezultat njihovega trdega dela je triintrideset minutni glasbeni film.

V filmu prestavljajo sedem skladb iz njihovega prvenca ‘KLON 1‘, ki so bile posnete v živo januarja 2021. Za prostor dogodka so izbrali nam najbližji Celjski dom, saj so celjski bend in prostor kjer vadijo in je od prizorišča oddaljen vsega sto metrov. Prostor je bil izbran tudi na podlagi dejstva, da so 31. januarja 2020 tam odigrali njihov prvi koncert. V petek, 26. februarja bodo z vami KLON in pujs, motiv ki jih spremlja od samega začetka in tokrat predstaVlja pozitiven lik. Za odgovor na vprašanje kdo je ta pujs, boste morali zdržati skoraj do konca filma.

Torej! Delite njihove objave v splet. Založite se s pivom ali pač vam najljubšo pijačo, pripravite si pokovko ali vam najljubši ‘junk foodj in v petek 26. februarja ob 20:00 prižgite računalnik, tablico, telefon, televizor, ….

Kdaj? Petek, 26. februar ob 20:00 h
Kje? Spletna platforma YOUTUBE —– > Spletna povezava premiere bo objavljena TUKAJ (uradna stran dogodka) , na njihovi spletni strani in na v vseh platformah socialnih omrežij kjer so prisotni.