Kiwi Flash predstavljajo singel ‘Dežela Nela’

Kiwi Flash (Foto: Uradni FB profil)

Ljubljanska novopečena skupina Kiwi Flash se predstavlja s svojim prvim singlom in videospotom z naslovom “Dežela Nela”.  

Kiwi flash je mlada rock skupina iz Ljubljane, ki v svojo glasbo vključuje elemente rocka in funka. V sedanji zasedbi deluje od maja 2018 in piše pesmi tako v slovenskem kot tudi v angleškem jeziku. Sestavljajo jo Aljaž Pečak in Rok Mlinar na kitarah, Jure Vukina na basu in Ana Toličič na bobnih, moški del zasedbe pa poleg igranja inštrumentov tudi poje.

V svojem dobrem letu obstoja so osvojili že lepo število slovenskih odrov, med drugim so igrali na Trznfestu, Ljubljanskem Vičstocku, v začetku leta pa so publiko ogrevali za Koala Voice v Celju. V kratkem jih čaka še nekaj slastnih koncertov, kot so finale Špil Lige v Kino Šiška, Gora Rocka 2019, še prej pa jih bomo slišali kot predskupina na zaključku TOP MONT turneje skupine MRFY v Gali Hali.

Dežela Nela govori o težavah in mišljenju določenih posameznikov Milenijske generacije, ki se v življenju ne znajo postaviti v kožo drugih in znajo le sebe postavljati v center pozornosti. V svojem komično-grotesknem stilu pripovedujejo zgodbo lirskega subjekta, preveč zatopljenega v svoje interese da bi opazil težave svojega »kolega«. Več pa si lahko pogledate v videospotu.