Kitarist Rammstein-ov z novim videom ‘You Are So Beautiful’

Richard Z. Kruspe (FOTO: Rock'n'Roll Journalist)
Richard Z. Kruspe (FOTO: Rock'n'Roll Journalist)

Kitarist priljubljene nemške industrial metal zasedbe Rammstein Richard Z. Kruspe se je odločil, da se znova malce bolj intenzivno posveti svojemu stranskemu projektu Emigrate, s katerim je 30. novembra izdal nov, že tretji studijski album ‘A Million Degrees‘. Te dni pa so izdali tudi video za skladbo ‘You Are So Beautiful‘.

Več kot le stranski projekt

Video za skladbo ‘You Are So Beautiful’ je bil posnet v Los Angelesu, za režijo pa sta poskrbela Bill Yukich in kitaristova hči Maxime Alaska Kruspe Bossieux.

Emigrate so leta 2007 izdali istoimenski prvenec in se v Nemčiji pospeli na lestvico Top 10 s singlom ‘My World‘. Richard Z. Kruspe pa pravi, da to ni samo njegovi stranski projekt, sam meni, da je to bolj njegov projekt iz strasti ter da notri vloži vso energijo, ki jo premore.

Ob tem je povedal: ‘Resnično sem si želel svobodo, da lahko sodelujem z različnimi ljudmi in da lahko raziskujem različne zvrsti glasbe. Da lahko izrazim sebe, kot tekstopisca in pevca. Ideja je, da eksperimentiram in da izzivam svoje življenje. Poleg vsega, Emigrate delamo v organski obliki, zato glasbeniki lahko pridejo in grejo, kar je še vedno super in pozitivno …’

Naslovnica albuma 'A Million Degrees'.
Naslovnica albuma ‘A Million Degrees’.

Seznam skladb na albumu ‘A Million Degrees’:
01. War
02. 1234 (feat. Ben Kowalewicz)
03. A Million Degrees
04. Lead On You (feat. Margaux Bossieux)
05. You Are So Beautiful
06. Hide And Seek
07. We Are Together
08. Let’s Go (feat. Till Lindemann)
09. I’m Not Afraid (feat. Cardinal Copia)
10. Spitfire
11. Eyes Fade Away