Kino Šiška oktobra pripravlja vrsto kvalitetnih koncertov

Hladno pivo (Foto: Promo)

Vabljeni na serijo koncertnih večerov v Kinu Šiška.

Izpostavljamo nekaj dogodkov:

04.10. CARPENTER BRUT + Sierra 

Pozor, v Šiško prihaja Carpenter Brut, francoski mojster mesnatih rifov, razbeljenih sintov in nostalgičnih nočnih avantur! Ob prvem obisku naše države nam bo eden najbolj priljubljenih izvajalcev novodobnega synthwavea s svojim osupljivim vizualnim šovom predstavil novo ploščo Leather Terror.

06.10. HLADNO PIVO

Legendarni hrvaški rockerji Hladno pivo se vračajo v glavno šišensko pivnico. Ena najbolj priljubljenih regionalnih zasedb vseh časov se po izjemno uspešni turneji odpravlja na daljši koncertni odmor brez določenega roka trajanja, še pred tem pa bo obiskala Ljubljano. Ne zamudite morda poslednje priložnosti, da si na domačih tleh privoščite Hladno pivo!

12.10. EFTERKLANG + Regen

Danski indie pop pustolovci Efterklang, znani po vrhunskih, iskrenih nastopih v živo in neusahljivem raziskovanju lastnega glasbenega izraza, se vračajo v Ljubljano! Oktobra 2022 nam bodo predstavili težko pričakovano novo ploščo, ki bo letos izšla pri cenjeni neodvisni založi 4AD.

13.10. JOSÉ GONZÁLEZ 

V Šiško prvič prihaja švedski trubadur José González, ki se je s svojim pastoralnim indie folkom trdno zasidral v srca neštetih poslušalcev po celem svetu. Ob povratku v Ljubljano nam bo zvezdnik z več kot milijardo spletnih pretokov in rednim abonmajem na spremljavo priljubljenih televizijskih serij predstavil lani izdani album Local Valley, prvi v sedmih letih.

26.10. NOAIR I predstavitev nove plošče

Obetavni Primorci NOAIR se po skoraj dveh letih vračajo na odre! Domači rock bend svetovnega formata, ki si je naš oder že delil z zasedbami, kot so Peter, Bjorn and John, MRFY in Jonathan, nam bo ob povratku predstavil svoj novi album Square.

27.10. BUČ KESIDI + Lelee

Buč Kesidi, plesno zastavljen indie rokenrol dvojec, ki velja za eno ključnih imen novodobnega srbskega rocka, se vrača! Drugi album je bil nominiran za evropsko nagrado IMPALA, fanta pa bosta Ljubljano ponovno obiskala med pripravljanjem materiala za tretjo ploščo, ki naj bi izšla konec leta.

28.10. Elvis Jackson + Happy Ol’ McWeasel

Ajdovski punk rockerji veljajo za eno najuspešnejših domačih zasedb, ki si je svojo slavo prislužila na številnih koncertnih prizoriščih po vsej Evropi.