KiNG FOO zibajo zvok za nov album

Skupina KiNG FOO (FOTO: Max Petač)
Skupina KiNG FOO (FOTO: Max Petač)

Po edinstvenem gostovanju v mestu prihodnosti Shenzhen na Kitajskem z njihovim simfoničnim orkestrom v sklopu projekta Simfonična Ekstaza ter uspešne turneje po Srbiji, med katerimi je bil tudi nepozabni nastop z legendarno jugoslovansko hard-rock skupino Kerber v Vršcu, se KiNG FOO vračajo sveži, igrivi in čustveni ter pripravljajo album z novo mešanico zvoka, navdahnjeni s starim funkom, gospelom in rockom.

O skladbi ‘Rock the sound’

Najnovejši single ‘Rock the sound‘ je živahna skladba o ljubezni in svetlobi kot najmočnejšim izvorom. Rock the sound pomeni tudi prepustiti se glasbi, da te le-ta popolnoma prevzame.
Skupina KiNG FOO skladbo predstavlja tudi z one-take videospotom, ki je bil povsem spontano posnet na njihovem vijoličnem fotografiranju. Ker so bili prisotni vsi elementi, od razvetljave, kamer in dobre volje, je ekipa na neobičajen način tudi vizuelno izrazila čustva in dinamičnost pesmi.

‘Naš drugi album bo prinesel polno presenečenj, unikatne energije in mešanico zanimivih inštrumentov in zvokov’, pravi četvorica, ki je  vedno bolj zaželena tudi v tujini, kjer so večkrat nastopili v Srbiji, na Hrvaškem, Portugalskem, Kitajskem in v Švici.

Galaktična skupina KiNG FOO za 2020 napoveduje torej novo poglavje in velike stvari, ki jih vodijo in jim odpirajo poti v svet, kateremu želijo podariti glasbo visokih vibracij.