Kevin Koradin se je popolnoma razgalil

Kevin Koradin je bil tokrat v skladbi zelo iskren. (FOTO: Dominika Torkar)
Kevin Koradin je bil tokrat v skladbi zelo iskren. (FOTO: Dominika Torkar)

Po skladbi ‘Brez besed‘, ki še vedno kraljuje na prvem mestu slovenske nacionalne lestvice, se razneženi kantavtor Kevin Koradin, nekdaj gonilna sila skupine Tide, popolnoma razgalja v novem čutnem singlu ‘Spomni se‘. Subtilna skladba ima avtobiografski tekst, ki nosi Kevinovo izjemno težko življenjsko izkušnjo, s katero se pevec bori na svoj način. Spopasti s tako hudo bolečino, kot je izguba, je skrajno težko, zato kantavtor ubira svoj način celjenja ran, skozi tekst in glasbo, ki ju je napisal.

 

Kevin o skladbi ‘Spomni se’

‘Spomni se’ je melodična pop skladba, ki govori o težkih preizkušnjah, pomembnih odločitvah’, nam je zaupal pevec, ki v pesmi popolnoma razkriva svoja čustva, razmišljanja in življenjske izkušnje. Pesem je posvečena dekletu s katerim je bil avtor v razmerju, a jo je žal huda bolezen premagala.

Kevin Koradin predstavlja novo skladbo 'Spomni se'. (FOTO: Dominika Torkar)
Kevin Koradin predstavlja novo skladbo ‘Spomni se’. (FOTO: Dominika Torkar)

‘Moramo se  boriti in vedno gledati naprej, čudeži ne pridejo sami od sebe, treba se je truditi za tisto kar želimo in v kar verjamemo. Upam, da bo pesem segla do src,  bila v oporo vsem, ki prestajajo težke čase’, je še dodal Kevin, ki upa, da bo pesem še komu zacelila podobne rane. Kantavtor dodaja: ‘Napisat to pesem je bilo zame terapevtsko in mi je pomagalo prebolevati in usmeriti bolečino v kreativno energijo. Takšne stvari se ponavadi vlečejo kar nekaj časa. Vsi ti mešani občutki se nabirajo v človeku, zato je bilo snemanje kot terapija. Ko je bila skladba končana sem občutil nekakšno olajšanje in zadovoljstvo, hkrati pa mi je proces pisanja in skladanja pomagal izraziti in spraviti na dan stvari, ki sem jih drzal globoko v sebi’.

Za produkcijo pesmi ‘Spomni se’ je poskrbel Clifford Goilo, producent iz Amsterdama, avtor glasbe in teksta pa je Kevin Koradin. Medtem ko je videospot za skladbo ‘Brez besed’ Kevin posnel v sodelovanju z World Top Model Slovenia, pa je pevec za tokratno snemanje izbral popolnoma drug ambient, kar boste videli že čez dober teden, saj je spot že v fazi montaže.