Kenny Wayne Shepherd Band z DVD-jem Straight To You: Live

Kenny Wayne Shepherd Band

Kenny Wayne Shepherd Band bodo konec meseca novembra izdali svoj prvi koncertni DVD v živo. Live album Straight To You: Live bo izšel 27. novembra pri založbi Provogue, izšel bo v različicah DVD+CD, Blu-Ray+CD, dvojni rdeče transparentni LP in v digitalni verziji. Prednaročila so na voljo od 2. oktobra.

Shepherd je dejal, da so pozivi po koncertu v živo že dolgo prihajali: “Ljudje so že dolgo časa spraševali kdaj bomo izdali kakšen nastop v živo. Sami smo se namreč zelo posvečali samo studijskim posnetkom. Vendar pa, ker so naši oboževalci od nas že toliko časa zahtevali live album, smo jim želeli omogočiti tisti občutek s koncerta, da ga podoživijo ponovno in ponovno.”

Prva pesem, ki bo izdana na DVD-ju je “Woman Like You“, je nadaljeval Shepherd. “Mislim, da je skladba “Woman Like You” popolna za otvoritveno pesem na koncertu, tako kot sem mislil, da je popolna za prvo pesem na albumu. Mislim, da te kar popelje v gibanje in razpoloženje za celoten koncert.”

Njihov edini album v živo “Live! In Chicago”, ki je izšel že pred desetimi leti pri založbi Roadrunner, je bil celo nominiran za Grammy nagrado. V zadnjih desetih leti so bili albumi Kenny Wayne Shepherd Band-a večkratno razprodani, osvojili se precej nagrad, izdali še štiri studijske albume in prepotovali večkrat cel svet.

Straight To You: Live seznam skladb:

1. Woman Like You (Live)
*2. Mr. Soul (Live)
3. Long Time Running (Live)
4. I Want You (Live)
5. Diamonds & Gold (Live)
6. Talk To Me Baby (Live)
7. Heat Of The Sun (Live)
8. Down For Love (Live)
9. Shame, Shame, Shame (Live)
10. Turn To Stone (Live)
11. Blue On Black (Live)
12. I’m A King Bee (Live)
13. Voodoo Child (Slight Return) (Live)
*Ne bo na CD-ju

Kenny Wayne Shepherd BandWoman Like You