Katere skladbe Metallice bobnar Lars Ulrich ne bi rad več slišal?

Lars Ulrich je razkril, katera skladba Metallice mu je najmanj pri srcu. Nad njegovo izbiro pa boste morda celo rahlo presenečeni.

Skladba je na albumu ‘…And Justice for All’

Vsi imamo svoje mnenje o Metallici, tudi sami člani zasedbe, kar pa pravzaprav ne bi smelo nikogar presenetiti. Larsa Ulricha so nedavno prosili, da pove eno skladbo Metallice, ki si je nikdar več ne bi želel slišati, bobnar pa je svojo odločitev brez težav povedal na glas in jo tudi utemeljil.

Lars Ulrich je dejal: ‘Skladba imenovana ‘Eye Of The Beholder‘ na albumu ‘…And Justice for All‘ (1988). Kadarkoli slišim to skladbo mi zveni nekako – mislim, da ne želimo biti super nespoštljivi do nje – ampak zveni zelo prisiljeno. Sliši se, kot da bi v okroglo luknjo postavil kvadraten klin. Kot bi imela skladba dva različna tempa. V uvodu in verzih je občutek tempa štiri četrtinskega takta, refren pa mi daje bolj občutek valček tempa. Sliši se dobesedno, kot da bi se dva različna svetova drgnila drug ob drugega. Meni zveni zelo, zelo nerodno. Nisem prevelik oboževalec te skladbe.’