Jinx napovedali veliki koncert v Domu Sportova

Skupina Jinx (FOTO: Blaž Fortuna)
Skupina Jinx (FOTO: Blaž Fortuna)

Koncert bodo Jinx odigrali točno leto dni po razprodanem koncertu v Tvornici kulture v Zagrebu, kjer so premierno predstavili dolgo pričakovani album ‘Pogrebi & Pomiriši’!

 

Jinx veljajo za eno najpopularnejših skupin v regiji

Jinx bodo 4. maja nastopili v Zagrebu (Dom Sportova).
Jinx bodo 4. maja nastopili v Zagrebu (Dom Sportova).

Prvi veliki hit – Smijem se, so Jinx objavili točno pred dvajsetimi leti, čeprav vse skupaj na začetku ni bilo povsem ‘Easy’, Jinx danes zaslužno nosijo titulo ene najbolj prepoznavnih in najbolj popularnih skupin v regiji.

Od pesmi ‘Brazil’, ‘Ljeto’,  ‘Na plaži’, ‘Koliko suza’ , ‘ Tamo gdje je sve po mom’, do na ‘Čemu si ti’, ‘Da smo voljeli manje’, ‘ Jesmo li dobro’,  ‘Maradona’  in številnih drugih, so Jinxi s prepoznavno verzijo alt – popa vedno znova potrdili svoj status na sceni – to danes cenijo tisti, ki so jih spremljali od vsega začetka pa vse do novih, mladih generacij.

Veliki koncert v Domu Sportova bo zagotovo eden od težko pričakovanih koncertnih dogodkov v novi sezoni ter ponovna priložnost, da uživamo v Jinxih na velikem odru v polnem sijaju.

Vstopnice so dostopne na eventim.si strani  ter na vseh eventimovih prodajnih mestih.

Early bird vstopnice po ceni 11 EUR za parter ali 13 EUR za tribune, si priskrbite do 14. januarja 2018  oziroma do razprodaje kontingenta.