Je Gene Simmons (KISS) spolno zlorabil novinarko?

Si je Gene Simmons dovolil preveč?
Si je Gene Simmons dovolil preveč?

Frontman priljubljene zasedbe KISS, Gene Simmons je zanikal, da naj bi prejšnji mesec med intervjujem spolno zlorabil voditeljico, ali ji kakorkoli škodoval.

Simmons je na svojem Twitter profilu objavil zapis, v katerem odločno zanika obtožbe, da je med snemanjem intervjuja otipaval voditeljico.

 

Novinarka se je odločila za tožbo

68- letni rock zvezdnik je zapisal: ‘Prijatelji, rad bi se branil pred kakršnimikoli obtožbami, ki ste jih lahko zasledili v medijskih. Za zapisnik nisem zlorabil osebe, ki me je obtožila, na način, kot trdi v obtožbi in nisem ji škodoval na kakršenkoli način. S svojimi odvetniki se posvetujem o namenu, proti tem očitkom. Veselim se tistega dne na sodišču, kjer se bodo dokazi izkazali za neškodljive.’

Sprva je bila le pritožba, ki se je kasneje spremenila v tožbo, ki so jo vložili ta petek na okrožnem sodišču v Los Angelesu. V obtožnici je zapisano, da naj bi Simmons ‘naredil’ nezaželen in neupravičen spolni napad med intervjujem v Kaliforniji, ki se je odvijal 1. novembra letos.

V obtožnici je zapisano tudi, da naj bi Simmons med drugim nasilno zgrabil roko novinarke in jo položil na svoje koleno.

Willie W. Williams, odvetnik novinarke pa je dejal: ‘Moji stranki je zaradi incidenta z g. Simmonsom nerodno in ponižujoče. Za tožbo se je odločila, ker želi dokazati, da je takšno ravnanje nesprejemljivo in temu hoče narediti konec.’

Kdo bo dobil bitko pa bo pokazal čas …