Jacuzzy Krall predstavlja novi single ‘Najteži’

Jacuzzy Krall (Foto: Urna)

V četrtek, 14. novembra ob 20.00 pa bo v Orto Baru v Ljubljani »Najtežji koncert« Jacuzzy Kralla, na katerem bo premierno v živo predstavil novi single »Najteži« in tudi videospot zanj. 

Jacuzzy Krall z izidom novega singla ‘’Najteži’’ obeležuje deset let, odkar je na nevrološki kliniki prejel diagnozo za multiplo sklerozo. Ta avtoimuna bolezen je odtlej njegova stalna sopotnica v dobrem in slabem, ki mu kroji vsakdan. Jacuzzy ob temu pravi: »Singel govori o temu, kako je ko se ti življenje v trenutku postavi na glavo. Kako je glasba moj terapevt, ki osmišlja moje življenje in kako je najtežje soočiti se s samim sabo, s svojimi strahovi in to tudi deliti z drugimi. »Najteži« je hkrati napoved novega albuma, ki izide v začetku 2020. Za singel bo narejen tudi videospot, ki je animacija, sestavljena iz grafik in slik, ki so deli oblikovanja s prihajajočega albuma.” Pesem je nastala, bila posneta in zmiksana v Railroad studios DITROJT Ljubljana, glasbo in tekst je spisal Jacuzzy, za aranžma in posnetek pa so poskrbeli Sergej Ranđelovič RUNJOE (bobni), Katinka Dimkaroska (spremljevalni vokal), Andraž Mazi (kitara), Miha Meglič (kitara) in Rok Škrlj (bas). Mastering je naredil Gregor Zemljič – GZ Mastering.

V Orto Baru bomo 14. novembra imeli priložnost spet slišati v živo njegov odličen repertoar, ki ga bo oplemenitil s povsem novimi skladbami s prihajajočega albuma. Vstopnice zanj so že na voljo na www.orto-bar.si.

Nakup vstopnic v Orto Baru in na www.orto-bar.com

Cena vstopnic: 10 € v predprodaji!