Iron Maiden: v prodaji vstopnice za koncert v Zagrebu

Iron Maiden bodo 24.7.2018 nastopili v Areni Zagreb.
Iron Maiden bodo 24.7.2018 nastopili v Areni Zagreb.

Od prve novice, da bodo nesporni britanski kralji heavy metala Iron Maiden 24. julija 2018 nastopili v Areni Zagreb, so družabna omrežja dobesedno eksplodirala od deljenja in komentiranja te novice.

Vprašanje je bilo le, koliko bodo stale vstopnice in kdaj jih bomo lahko kupili. Od danes dalje pa je znan tudi ta podatek!

 

Vstopnice lahko kupite od danes dalje

V Slovenijo jih tokrat žal ne bo. (FOTO: Facebook Iron Maiden)
V Slovenijo jih tokrat žal ne bo. (FOTO: Facebook Iron Maiden)

Zanimanje za koncert Iron Maiden je neverjetno veliko, brez dvoma je veliko poslušalcev, ki obožujejo ostre in melodične zvoke bas kitare Stevea Harrisa ter edinstven in neponovljiv vokal Bruca Dickinsona.

Od petka, 24. novembra 2017 pa so vstopnice uradno v prodaji! Lahko jih kupite preko sistema Eventim. Cena vstopnic za koncert v Zagrebu pa se giba med 35€ pa do 100€.

Organizator še opozarja, da pričakuje velik naval glede vstopnic, zato sporočajo, da si jih zagotovite pravočasne, da ne boste ostali brez.

Koncept svetovne turneje ‘Legacy Of The Beast‘ so Iron Maiden našli v istoimenski mobilni igrici in stripu. Kot vedno pa bo scenografija vključevala vrsto različnih, a med seboj povezanih ‘svetov’, ki bodo sledili nizu velikega izbora materiala iz osemdesetih let in nekaj presenečenj iz kasnejših albumov, z namenom doseganja raznolikosti.