Iron Maiden prihodnje leto v Zagrebu!

Iron Maiden bodo 24.7.2018 nastopili v Areni Zagreb.
Iron Maiden bodo 24.7.2018 nastopili v Areni Zagreb.

Po izjemno uspešni turneji The Book of Souls leta 2016 in 2017, na kateri so legendarni angleški heavy metalci Iron Maiden promovirali svoj šestnajsti studijski album ‘The Book of Souls‘, se fantje leta 2018 vračajo na pot!

Nastopili bodo v številnih arenah ter festivalih širom Evrope, turnejo Legacy of The Beast bodo otvorili 26. maja v Estoniji, končali pa 10. avgusta v londonski O2 Areni.

 

Iron Maiden se bodo ustavili v Zagrebu

(FOTO: YouTube)
Iron Maiden prihajajo v Zagreb! Jih bo pripeljal Bruce? (FOTO: YouTube)

24. junija 2018 se bodo v sklopu turneje ustavili tudi pri naših sosedih v Zagrebu na Hrvaškem v Areni Zagreb. Pred fanti bo očitno več kot le pestro leto, zna se zgoditi, da se bo turneja razpotegnila tudi v leto 2019.

Koncept svetovne turneje Legacy Of The Beast je zasnovan kar po Maidnovi istoimenski mobilni igrici in stripu. Brez skrbi, kot vedno bodo Iron Maiden poskrbeli tudi za edinstveno scenografijo na odru, ki je postala stalnica njihovega šova.

Poleg vsega bodo postregli z bogatim izborom skladb, odigrali bodo tudi veliko svojih uspešnic iz osemdesetih, ne bodo pa pozabili niti na kasnejšne skladbe.

 

O prihajajoči turneji spregovori tudi manager Rod Smallwood

Irona Maiden so napovedali svetovno turnejo. (FOTO: Facebook Iron Maiden)
Irona Maiden so napovedali svetovno turnejo. (FOTO: Facebook Iron Maiden)

Manager zasedbe Iron Maiden, Rod Smallwood je ob tem dejal: ‘Kot naši oboževalci vedo, imamo vedno določen cikel turnej, odkar sta se znova pridružila Bruce in Adrian na začetku tisočletja.’

‘Uživamo delati na takšen način iz večih razlogov, med drugim tudi zato, ker ima skupina tako priložnost igrati tudi nov material in stare hite, za katere se zavedamo, da jih želijo slišati oboževalci.’

‘Turneja Legacy Of The Beast nam daje prostor za kreativnost in zelo se zabavamo, še posebej z Eddiejam! Trenutno nočem razkriti preveč, ampak delamo na različnih scenografijah, ki so vse v skladu s tradicijo skupine Iron Maiden.’

Prodaja vstopnic za koncert v Zagrebu se bo začela 24. novembra 2017!