Iron Maiden najavili koncert v Zagrebu

Iron Maiden

Iron Maiden najavljajo šest novih koncertov turneje Legacy Of The Beast, med njimi tudi koncert v Areni Zagreb 22. maja 2022. To bo njihova najbolj spektakularna turneja doslej! Vstopnice gredo v prodajo 6. decembra ob 10. uri.

Iron Maiden so najavili šest novih koncertov na njihovi turneji Legacy Of The Beast 2022, med njimi koncert v Areni Zagreb v nedeljo, 22. maja 2022. Vstopnice gredo v prodajo 6. decembra preko sistema Eventim. Kot vedno, bo ekskluzivna predprodaja za člane Iron Maiden fan kluba. Posebni gostje na koncertu v Zagrebu bodo Lord Of The Lost.

Sedanjo turnejo Iron Maiden je v živo doživelo že preko 2 milijona oboževalcev, ki so navdušeni nad uigranostjo benda in vizualno spektakularnim koncertom. Bend bo na turneji igral izbrane hite iz njihove dolge zgodovine, ne bo manjkalo pa tudi novih, še nikoli v živo igranih skladb iz zadnje plošče Senjutsu, ki je na Hrvaškem že v prvem tednu prodaje prišla na 1. mesto najbolje prodajanih plošč. Up the Irons, se vidimo na koncertu!

Facebook dogodek.