Imset na EMI nastopili s ‘Femme Fatale’

Imset med nastopom na EMI. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Imset med nastopom na EMI. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Mladi zagnani glasbeniki Imset so svoj drugi letošnji singl predstavili v soboto, na izboru za domačega predstavnika za Pesem Evrovizije – EMA.

 

‘Famme Fatal’ napoveduje drugačen zvok in glasbeni stil

Skladba ‘Femme Fatale‘, ki so jo premierno predstavili na EMI, napoveduje nekoliko drugačen zvok in glasbeni stil, ki se bosta v celoti razkrila na novem, nastajajočem, albumu.

Femme fatale v skladbi Imset ni samo fatalna ženska. Je vse, kar življenje prinese na preveč enostaven in prelahek način in je navadno prelepo, da bi bilo res.

‘Skušnjave so na vsakem koraku, karakter pa se izoblikuje prav s slednjimi,’ o skladbi pove Jaka Peterka, pevec in kitarist skupine in dodaja: ‘Tako kot resnica je ali pa je pač ni, lahko tudi ljubezen obstaja le v takšni obliki. Ljubezen je ali pa je ni. Pika.’

O sodelovanju na EMI pa so Imset povedali naslednje: ‘Imseti smo zelo ponosni na naš nastop na EMI in tudi na skladbo ‘Femme Fatale’. Čeprav se nam ni uspelo uvrstiti v superfinale, smo pokazali, da smo konkurenčni, ob tem pa smo seveda pridobili veliko izkušenj, ki nam bodo pomagale v prihodnje.’