Hollywood Vampires objavili video iz zakulisja

Skupina Hollywood Vampires
Skupina Hollywood Vampires

Zasedba Hollywood Vampires, v kateri so priljubljeni igralec in glasbenik Johnny Depp, šok rocker Alice Cooper ter kitarist Joe Perry (Aerosmith) so te dni objavili video iz zakulisja njihove zadnje turneje, na kateri so promovirali album ‘Hollywood Vampires‘, ki so ga sicer izdali leta 2015.

 

Prisotni tudi drugi rock zvezdniki

Hollywood Vampires so v sklopu turneje igrali po celem svetu, v videu iz zakulisja pa se pojavijo tudi spremljevalni članki skupine Tommy Henriksen, Glen Sobel, Chris Wyse in Buck Johnson.

V videu je prikazanih nekaj posnetkov skupine iz zaodrja, posnetki pa so nastali na nekaterih koncertih. V videu se pojavijo tudi največje rock zvezde, kot sta Duff McKagan in skupine Guns N’ Roses ter Tony Iommi iz legendarne zasedbe Black Sabbath.

Pri nastanku albuma ‘Hollywood Vampires’ pa so sodelovali tudi prestižni glasbeni gostje, kot so Dave Grohl, Perry Farrell, Paul McCartney, Slash, Brian Johnson in Robbie Krieger.

30. junija pa so se fantje ustavili tudi pri naših sosedih v Avstriji, kjer si je njihov koncert ogledala tudi naša ekipa. TUKAJ si lahko preberete, kako so nas navdušili.

Ni kaj, fantje se znajo zabavati tudi v zakulisju!

 

Na kratko o skupini Hollywood Vampires

Glasbeni projekt Alicea Cooperja, kitarista Joea Perryja in vsestranskega Johnnyja Deppa, znan pod imenom Hollywood Vampires, je nastal kot poklon glasbenimi tovarišem, ki so sredi 70-ih let zaradi pretiranega hedonizma umrli v imenu rock’n’rolla.

Skupina si je nadela ime po istoimenskem Cooperjevem pivskem združenju, ki je delovalo v prostorih kultnega Rainbow Bar and Grilla.

Za vstop vanj pa so morali kandidati prepiti vse prisotne člane, med glavne člane pa lahko štejemo sledeča imena: Alice Cooper, Keith MoonRingo StarrMicky Dolenz in Harry Nilsson.

Občasno sta se jim kot častna gosta pridružila tudi John Lennon in Keith Emerson.

Bend bo v sklopu svoje evropske turneje, na kateri bodo promovirali svoj leta 2015 izdani istoimenski prvenec, obiskal tudi nemški München, kjer bodo poskrbeli, da spomin na padle ne bo zbledel.