Hogminister predstavljajo poletni “banger” z naslovom ‘COME ALONG’

Hogminister - Come Along (Grafika: Management skupine)

To je njihov skupno peti singel, ki pa nakazuje novo, še tršo in glasnejšo smer benda iz Šentjura, ki je pred kratkim v Celju odprl koncert za velikane slovenskega rocka Siddharto! Brezkompromisen komad je nastal v sodelovanju s The Cosmosonics Studios v Ljubljani, kot producent pa se je pod najudarnejši Hogminister izdelek do sedaj podpisal Matej Pečaver. 

Pod njegovim mentorstvom je nastal virtuozno močan komad, za katerega fantje obljubljajo, da bo živo zvenel še bolje. Prva priložnost, da slišite novo skladbo, bo že v ponedeljek, 26.7.2021 v Velenju (dogodek), naslednji koncert pa jih čaka 5.8.2021 v Ljubljani, v okviru festivala TrNOVfest (dogodek).

“Strukturni riff je nastal že pred leti, a je do zdaj čakal v kotu. S fanti smo se odločili, da posnamemo nekaj udarnejšega, nakar sem se spomnil na ta komad. Dodali smo mu še besedilo, ki črpa iz občutka nemoči med karanteno,” je o novi skladbi povedal frontman zasedbe Luka Logar. “Besedilo je zagotovo rezultat časov, v katerih živimo. Nastalo je lansko leto, govori pa o delnem nesmislu, da smo bili tako dolgo zaprti. O problemu izolacije. Ampak tudi med karanteno so ljudje kršili prepovedi, kar se sliši v refrenu: ‘Come along, we’ll have a ball’. Ljudstva ne moreš zaustaviti!”